NOVA VIA wil een andere nieuwe weg aanbieden als het gaat over het begrijpen en combineren van nieuwe manieren van werken en leven binnen de advocatuur. Het is een uitdaging om de kracht van vrijheid, vertrouwen en wendbaarheid optimaal te benutten. Een zoektocht naar een andere aanpak, een ‘nieuwe weg’, allereerst via het inbrengen van eigen authenticiteit in het werk.

 

Moderne organisaties – ook advocatenkantoren - lijken vast te zitten in een verouderd stelsel.  Vertrouwde modellen schieten te kort. Kunnen we op de klassieke manier nog wel verder ? Staan we niet aan het begin van een nieuw tijdperk waarin belangrijke doorbraken bijdragen aan een diepere voldoening voor de professionele advocaat, medewerkers en klanten.

 

Vanuit een bemiddelingshouding en een ontwikkelingsgericht werken, wil het kantoor een ontwikkelingsgerichte visie op het recht en de rechtspraktijk ondersteunen (waarin het menselijke zelf een plaats krijgt  - ontwikkeling van het menselijke potentieel), met speciale aandacht voor persoonlijke groei, samenwerking en creativiteit.

dienstverlening dienstverlening

Dienstverlening

Schulden ? Hulp nodig ? Het kantoor is bijzonder thuis in schuldhulp als onderdeel van het insolventierecht en kan

Lees meer
visie-waarden visie-waarden

VISIE / WAARDEN

5 PIJLERS KLARE TAAL - VERBINDENDE COMMUNICATIE BEMIDDELINGSGERICHT WERKEN ONTWIKKELINGSGERICHT WERKEN

Lees verder
tarieven-en-erelonen tarieven-en-erelonen

Tarieven en erelonen

Duidelijke afspraken ivm. tarieven en erelonen De tariefvoorwaarden worden steeds vanaf de eerste consultatie meegedeeld.

Lees verder
consultatie-afspraak consultatie-afspraak

consultatie / afspraak

Consultaties voor nieuwe klanten gebeuren steeds op afspraak. aanvraag procedure collectieve schuldenregeling (CSR) - neerleggen van een verzoek

Lees verder

De andere weg of manier van benadering van onze dienstverlening toont zich in de visie rond de waarden vervat in de 5 pijlers. Een moderne advocatuur kan hieraan niet vreemd blijven.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.