Als advocaat is Mr. Van Campenhout actief sinds 1992. Vanuit een gedegen kennis en ervaring worden bedrijven en particulieren bijgestaan met juridisch advies, en wordt er geprocedeerd op verschillende rechtsgebieden. Kernwoorden voor de dienstverlening zijn : kennis, kwaliteit en direct contact met de klant. Voor elke klant is er een oplossing voor zijn/haar probleem op maat, omdat nu éénmaal niemand hetzelfde is in wensen en verwachtingen.

 

 

Onze aanpak : niet anders, maar anders (in visie, gedrevenheid en bezieling).

 

mr-jo-van-campenhout mr-jo-van-campenhout

MR. JO VAN CAMPENHOUT

Mr. Jo Van Campenhout, is als advocaat gevestigd te Groot-Bijgaarden, met bijkantoren te Oetingen en Haaltert, en is gespecialiseerd in het insolventierecht met in het bijzonder de materie rond collectieve schuldenregeling (W. 5 juli 1998) en schuldhulp.

lees verder
kantoor kantoor

KANTOOR

Multidisciplinair kantoor met doorgedreven specialisatie en optimale dienstverlening. Bijzondere specialisatie in het insolventierecht met nadruk op collectieve schuldenregeling en schuldhulp met o.m. zelfontwikkelde informaticatoepassingen voor het beheer van collectieve schuldenregeling (CD-rom) en betaalsoftware.

Lees verder
medewerkers medewerkers

MEDEWERKERS

Buiten een samenwerking met gespecialiseerde advocaten in nagenoeg alle rechtsdomeinen, vragen schuldhulp en collectieve schuldenregeling in essentie grote opvolging, dataverwerking en tijdig en correct financieel beheer. Om dit te realiseren zijn goede en gekwalificeerde medewerkers onontbeerlijk.

Lees verder
e-dossier-in-ontwikkeling e-dossier-in-ontwikkeling

E-DOSSIER (in ontwikkeling!!!)

Voor bestaande klanten is er de mogelijkheid de status van het persoonlijk dossier te controleren, en de relevante dossierstukken zoals o.m. beschikkingen, vonnis en arresten, on-line te raadplegen en te downloaden. Van de download kan u vervolgens een uitprint maken. Via dit kanaal kan u aan uw persoonlijk dossier stukken (pdf of jpeg-formaat) toevoegen via een up-load mogelijkheid.

Lees verder

Met kennis en ervaring voor een adequate dienstverlening op het vlak van het voeren van procedures voor rechtbanken, hoven, adviesverlening, onderhandeling en bemiddeling in verschillende disciplines.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.